tirsdag 29. mai 2018

Lage hull i pipe til ovn

Har vurdert å tette igjen og lage nytt hull midt på muren også, men da kommer peisovnen litt vel langt ut i . Den letteste og mest skånsomme måten å lage hullet på, er ved å bruke en . Lage hull i teglsteinspipe - posted in Åpen Post: Som overskriften sier. Er pipa gammel ble det brukt kalkmørtel i stedet for sement, da sitter steinene løst. Når du monterer ovnsrøret (sammen med ovn) så bruker du noe . Hvordan skal jeg få tettet det gamle hullet, og har du gode tips for å lage nytt til den nye ovnen?


Fikk det for oss at vi hadde lyst på ny peisovn og kjøpte en slik siden den var på salg:. Men det ble litt jobb da jeg måtte lage nytt hull til pipa. Re: Montere ovn på egenhån Kleng Hodnefjell, 1/12/10:AM.


Vanlig gammel mursteinspipe, og slagdrillen ble for tam. Pipehatt`s Informasjonsside om valg av ildsted og montasje. Finn ut hvor høyt over uttaket på ovnen hullet skal være. Hvor vanskelig det er å montere ovnen og ta hull i pipa avhenger av hvordan pipe du har, . Selve monteringa av ovnen, eller å koble den til pipa på rett måte, som kanskje forutsetter å mure igjen et hull og lage et nytt i annen høyde? Vi ønsker å gå bort fra peis, og heller sette inn en vedfyringsovn.


Vi må da lage nytt hull, samt montere ny ovn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg