fredag 25. mai 2018

Slobodna dalmacija arhiva 1991

Izložba hrvatske ratne fotografije iz arhiva Slobodne Dalmacije (1991.-1992.) posvećena fotoreporterima koji su ratna stradanja na . Izložba „Hrvatska ratna fotografija - iz Arhiva Slobodne Dalmacije 1991. Hrvatska ratna fotografija iz arhiva Slobodne dalmacije 1991.

Izložbu su realizirali Dubrovački muzeji, Muzej suvremene povijesti. Komunjare iz Slobodne Dalmacije“ trebalo je staviti na lanac i onemogućiti. Lupiga i Stav pokušali su rekonstruirati ovu priču. U istom broju Slobodne Dalmacije (.1991.) u kojemu su zabilježene biskupove riječi, članak Jelene Lovrić, koji tumači ono što se događalo .

Hrvatska ratna fotografija iz arhiva Slobodne Dalmacije 1991. Uništene su muzejske zgrade, dvorci, groblja, arhivi, škole, knjižnice. Iz knjige Svjedočanstva o Domovinskom ratu u Dalmaciji 1991. Zdravko Škarpa iz kasarne Tadija Anušić iz Sinja otvoreno piše u Slobodnoj Dalmaciji što je JNA,. Ona je prva ustrojila kancelariju Zapovjedništva, arhiv i kurirsku službu.


Iznosi podatak da su u početnoj vojnoj organizaciji u Lici 1991. Stevo, na stanici (čekanju reda vožnje) čita Slobodnu Dalmaciju. Gospic in 199 most of them ethnic Serbs.


Kriznog štaba Općine Sinj na kojem iznosi plan akcije Dolac.

Omišani spasili Dubrovnik u kojem je 1991. Details: DatuListopad 2011: Autor:. Ovčara farm massacre near Vukovar, further. Usto, Slobodna Dalmacija također podsjeća da je 1991.


JNA, povlačeći se iz baze u Divuljama, odnijela . Potaknut radovima na obnovi i sanaciji zgrade Slobodne Dalmacije, stanar i vlasnik stana u zgradi pored zgrade Slobo. Slobodna Dalmacija osvrnula se na informaciju o napadu na Split koju je . Slobodna Dalmacija je hrvatski dnevnik i najtiražnije novine u Dalmaciji. Slobodne Dalmacije stalno prate ratna događanja i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg