torsdag 17. mai 2018

Gammelt treverk til salgs

Vi mener at sjarmen i treverk ikke kommer rett fra sagbruket, men fra hundrevis av år br. Et gammelt gårdsbruk i Ski, noen båter, flere butikker samt utallige . For salg - Gammelt panel/listverk/gulvbord.

Vi har nå Gammelt treverk til salgs fra Finn. Vi er en gruppe spesialister som har drevet med salg av gammelt tømmer og laget unike gjenstander av det i mange år. Vi er en gruppe spesialister som har drevet med salg av gammelt tømmer og . Maleri rein malt i akryl på gammelt treverk. Og de bygger gjerne med gammelt panel innvendig.


Hun forteller at det gamle treverket ofte er solide saker. Dette er et kunstverk laget fra gammelt gjenbruksmateriale! Hei, Jeg er ingen møbelsnekker men hobbysnekker som lager småting til huset i ny og ne. Det jeg lurer på er hvor man kan få kjøpt plank av eik . Det er uansett noe spesielt med treverk som er like fint selv om det er 2år gammelt, synes han.


Drivved og resirkulert treverk fra gamle båter og låver brukes i alt fra stoler til.

SOLID: En flott dagseng i hundre år gammelt stødig treverk? Møbler av drivved og gammelt treverk er supertrendy, og tøft å kombinere med moderne elementer. Det beste av alt, dette er ting du kan lage . Men jeg ønsker meg brukt treverk, gjerne litt gammelt. Ellers er det bare å kjøpe nytt treverk, og la det få et år med vær og vind.


Treverket kommer fra gamle naust langs kysten vår og fra gamle låver som er revet for å gi plass til nye tider. Så her er det mye historie i gammelt treverk. De aller fleste har sikkert opplevd hull i gammelt treverk. Du har kanskje sett det i kjelleren, på loftet eller i gamle møbler og gulv. Vær oppmerksom på at det kan være opplysningsplikt om kreosot i huset ved salg.


Treverk som er behandlet med kreosot og som ikke lenger skal brukes, må . Det er jo uansett ikke bygget med tanke på salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg