fredag 11. mai 2018

Drivhustunnel

Polytunnel drivhus er den økonomiske og effektive løsningen. Polytunnel drivhus er et fantastisk alternativ til de langt mer dyrere drivhusene laget av aluminium . Drivhus Tunnel for planting grønnsaker, blomster, frukt etc.

Drivhustunnell Jumbo i pakke med lysrørsforsterkning 2xW. Mini drivhus Tunnel - Greenit Et lite, praktisk mini drivhus som er velegnet til kjøkken. Hagetunnel kan være et fleksibelt og rimelig alternativ til drivhus.


Växthusbutiken är ett svenskt företag och säljer till hela Norge.

Norska kunder behöver inte betala svensk moms, den rätta summan syns . Drivhus-tunnelen er meter lang og 7-meter bred. Og jeg er ikke sikker på om det er sollys nok på vinteren tl å varme opp drivhus/tunnel kun med solenergi/panel.

Højden er hele cm, hvilket gør den velegnet, også til overvintring for eksotiske planter. Mini Drivhus Tunnel Mål: 2x x cm. Leveres i praktisk pose til opbevaring over vinteren. Køb GROUW Drivhus tunnel m/ fleece 25024.


Find DRIVHUS - stort udvalg indenfor GROUW på toolworld. Skal dine planter og blomster vokse beskyttet og uafhængigt af vejr og vind? TecTake Folie drivhus Tunnel 3x 2x 1cm.


I min köksträdgård står nu drivbänken med plasttunnel färdig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg