onsdag 16. mai 2018

Hengestol med stativ

Behagelig og flott hengestol i rotting med stativ. Hengestolen kommer med behagelig sete og ryggpute. DIREKTE FRA PRODUSENT, egen modell NYHET: Barneutgave for inne og utebruk ankommet.

Meget komfortabel hengestol med fletting i brun PE. Mål: Ø:H:1cm Farge: Brun/sort Materiale: . Hengestolen er det ideelle møbelet for deg som er ute etter avslapning og ro. Du kan plassere den i hagen, på terrassen, balkongen eller til og med i stua.

La Siesta Stativ til Hengestol, Mediterrano (MEA12-9). Med en hengende stol er du på god vei til å skape et lite stykke … selv om hengestol kanskje er mer … tilbyr også hengestoler med medfølgende stativ. Vi har nå hengestol med stativ fra Finn. En hengekøye med stativ er det perfekte utemøbel.


Hengestol og stativ som kan brukes både ute og inne. Vi har stativ til hengekøyer og hengestoler! Metalform AS produserer og selger hengestol med stativ i smijern.


Metalform AS produserer og selger hengestol i smijern.

Vichy er en hengestol med god sittekomfort, og et solid sortlakkert stål stativ. Gråfarget flettet kunstrotting og puter i grå polyester. Meget komfortabel med fletting i brun PE.


Alt du trenger for å feste La Siesta hengestoler til betong tak, bjelker eller grener på trær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg