mandag 14. mai 2018

Veggplater landbruk

Gårdbrukerservice er et naturlig valg for deg som trenger produkter til landbruk, marina eller industri. Vi har siden 19arbeidet med egenutviklede produkter og . BufretLignendePlastplater velegnet til bruk innen landbruk og næringsmiddelindustri.

PP-plater er av Polypropylen og er sprøytestøpte plater med en skummet kjerne og . Typiske anvendelsesområder er bingeskille, veggplater i løsdriftsrom, melkerom,. Platene tåler de oljer og kjemikalier som normalt anvendes i landbruket, . Gi bygningen din et tiltalende ytre uten å overskride budsjettet. Lindab tilbyr et kostnadseffektivt alternativ av byggplater i mange farger.


For å unngå skader i rom med mye fuktighet kan du derfor bruke fuktbestandige plater. Våre plater tilfredsstiller de høye kravene som stilles til veggplater i . Massive PE-plater i tykkelser fra til mm, sort og grå farge. Anvendelser: Landbruk (vegg-kledning, bingeskiller); Hestestaller (vegg-kledning); Anlegg . Link til nedlastning av brosjyre lenger ned på siden).


Platene er belagt med melaminfilm på begge . Vi har lang erfaring innen valg av materiell til landbruk og næring, og selger: Sandwich-plater. Lavprofilerte plater finnes både som sinus- og trapesprofil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg