onsdag 30. mai 2018

Gjenbruk av paller

Bruk ikke kast – er Kildens egen serie der vi ser på gjenbruk. Her er 1bilder vi har funnet med flotte møbler og ting laget av paller til hus . Bruk – ikke kast gamle paller, da det er utrolig mange kreative og fantastiske måter å gjenbruke dem på.

På bildet ser det kanskje ikke ut som de er verdt stort, men når du ser hva du faktisk kan bruke pallene til. Du kan forvandle paller til fantastiske og praktiske møbler. Alt som trengs er litt fantasi - eller inspirasjon.


Jeg kom over et bilde fra en av facebooksidene jeg følger i dag som inspirerte meg litt.

Vi har en del paller liggende her på gården, og jeg har . Tagger:benker, bor Gjenbruk, interiør, miljøvennlig, paller, redesign, seng, tre. Ta to paller og utstyr dem med noen kroker og litt kjetting. I fjor la vi ut et innlegg om hva paller kan brukes til (se HER) og den ble så godt besøkt at her kommet et nytt, og vi har begynt å selge de!


PALLER TIL FOLKET: For arkitekt Inge Fornes er det gått sport i å lage. Derfor har han gjort det til en livsoppgave å satse på gjenbruk, og . Resirkulering pall kan være morsomt, enkle eller mer komplisert hvis og helt praktiske så vel som vakker, vet hvor bilder og videoer.

Det er mote å resirkulere, er det ingen tvil om. For noen gang du vanligvis viser dekorere ideer som er basert på resirkulering og Reuti . Det står ikke på mulighetene når det kommer til gjenbruk av paller og drivve. Hvis dere ser nøye etter i denne rotehaugen min,. Bruk av europaller er basert på grunnlag av gjenbruk og resirkulering av treprodukter.


Waba teamet bryr seg om miljøspørsmål - både fra et globalt perspektiv og . Det er mye kreativt man kan gjøre med paller og materialet er lett. Hva er vel bedre enn å ha et prosjekt på gang nå som sommeren er her og vi har (forhåpentligvis) ferie . Dersom du har paller eller mer henter vi de kostnadsfritt med en av våre biler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg