onsdag 30. mai 2018

Økonomi og administrasjon bi snitt

I tillegg har noen av bachelorstudiene spesielle opptakskrav. Det forekommer også poengkrav ved enkelte studier og studiesteder. Det er vel ikke poengkrav som BI tar ut av løse lufta, men krav basert på antall.

Studentene må ha B i snitt for å komme inn på en mastergrad. Siviløkonomi NHH vs BI vs HIBinnlegg9. BufretLignendeTypisk BI er en side som viser noen av mulighetene du har med utdanning fra BI.


Hvorfor burde jeg studere økonomi og administrasjon?

Frederikke Borgen Risan student ved BI og ansatt i skolens PR-team. Du har for eksempel mye fag innen økonomi og jus som man fint kan bruke. Er det et snittkrav på karakterer fra videregående på de forskjellige. Dette varierer fra år til år, men de største linjene vi har er Økonomi og Administrasjon, . For å bli medlem må man ha minst B i snitt. Ole Iversen er førsteamanuensis II ved BI og partner i rekrutteringsbyrået Assessit AS.


Det er opptak til bachelorstudiet i økonomi og administrasjon kvar haust. Jeg mener å huske at opptak til SivØk på BI er rundt 45/poeng. Administrasjon, og deretter søke seg videre inn.

Jeg ringte BI sitt sentralbord i Oslo, og fikk som svar at et snitt på ville sikre . Veldig praktisk rettet, og snittet ligger som regel bare litt over 3. Går BI i Oslo på økonomi og administrasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg