tirsdag 22. mai 2018

Granittrock program lørdag

Granittrock er en gratis, rusfri musikkfestival i Oslo og er i publikumstall blant de største i Norge. Granittrock i Groruddalen ønsker å være en åpen og inkluderende festival, og det er. Festivalen går over to dager – fredag og lørdag – tidlig på høsten hvert år, . Granittrock is a FREE festival taking place in Oslo, Norway 1–September 2017. At the same time there are always some bigger names on the programme, . GranittRock er en gratis, rusfri musikkfestival på Grorud i. Cezinando also put on a great (!) show at Granittrock. GranittRock er en gratis, rusfri musikkfestival på Grorud i Oslo.


GranittRock, en av norges største rockefestivaler, foregår denne helgen. Både barnefamilier, ungdom og voksne er velkomne! Rapduoen Øyvind Vinni Sauvik og DJ Ole Alexander Pope Dawg Halstensgård er endelig tilbake.


Dette skal de feire på årets GranittRock . Litt om festivalen: Festivalen går over to dager: fredag sept, 17. Granittrock i Groruddalen er en årlig festival i Arena Lillomarka. Arrangementet, som er gratis og rusfritt, har et program godt egnet for.

Det største rusfrie og gratis arrangementet i Norge holder festival og september. Jeg kommer med mitt show på scenen ca kl 15. Granittrock i Groruddalen ønsker å være en åpen og inkluderende. Program Hovedscenen Lørdag 6/9-20Poesislam . NB: Generalprøve for alle deltakere, Lørdag 14.


Granittrock er en åpen og inkluderende festival med gratis inngang! Nysirkus-Bjerke; 16:– Meg og Kammeraten min . Det er ikke småfolk som spiller på årets Granittrock, selv om også . GranittRock i Lillomarka Arena på Groru og har et fullt program med noe for både liten og stor. Granittrock går av stabelen Fredag og lørdag 31. Granittrock-aktuelle Kristoffer Cezinando har runda sommeren med i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg