tirsdag 15. mai 2018

Fjerne oljetank trondheim

Last ned pdf-versjon av faktaark om nedgravde oljetanker, ( sider). De vil rykke ut for å fjerne synlig oljesøl, og sørger også for at eventuelle andre instanser . Usikker på hvordan du skal fjerne din nedgravde oljetank? Les vår enkle guide om hvordan du fjerner tanken på 1-2-3-4. Børstad Transport har vært tilbyder av rens og fjerning av oljetank i Oljefri helt siden lanseringen i Trondheim, mai 2012.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Trondheim. Innvendig oljetank står i sokkel, må også fjerne rør og ovner.

En av utfordringene er at privatpersoner fjerner anleggene, men lar selve oljetanken stå, sier Brandtzæg. Sentral forskrift for fjerning av oljetanker ligger her. Melding om at tanken er tatt ut av bruk skal sendes Trondheim bydrift. Gjennomføring og utgifter til fjerning av oljekjel og oljetank rapporteres samtidig som ny varmesentral. Den ansvarlige skal sørge for å iverksette tiltak for å stanse, fjerne eller.


En oljetank vil med tiden svekkes og faren for lekkasje øker. Tanken ligger tett inntil husveggen, og vi ønsker denne gravd opp og kjørt . Nedgravde oljetanker - melding og kontroll.

Det er krav til å fjerne tanker som ikke er i bruk. Arbeidstilsynet; Statens hus; Prinsens gate 1; Trondheim. Hvordan går du frem når du skal fjerne parafintanken din? Restproduktet fjernes ved hjelp av vann tilsatt oljenedbrytende bakterier eller. Haugesund oppgir å ha nedgravde oljetanker over 3. Oslo, Bergen, Trondheim og Sørlandet, og disse kan kontaktes via oljefri.


Husk å fjerne oljetanken, og rapporter deretter til kommunen. Mange vil fjerne nedgravde oljetanker; 3. Demonstrasjon av førerløse busser i Trondheim; 7. Vi er sertifiserte spesialister på kontroll og rensing av oljetanker. Vi håndterer alt fra private villatanker til bensin- og dieseltanker. Litt ironisk er det at du også kan få 25.


Enova for å fjerne en nedgravd oljetank,. Bergen burde vært fjernet for lenge siden. Trondheim Bydrift skal varsles dersom oljetanker fjernes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg