torsdag 9. april 2015

Legge sponplater på vegg

Standard Vegg Spon kan benyttes i alle rom hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige. Vil bare advare på det sterkeste mot å montere sponplater uten lim. Tapetser rett på Forestia Vegg uten grunning og sparkling av skjøtene.

Forestia Vegg er en sponplate med kilfals. Liming av falsen skal alltid skje med limstrenger. En legges inn mot bunnen av falsen, limstreng legges ut.


Velger du Arbor ubehandlede sponplate kan du skape akkurat de rommene du ønsker deg.

Her finner du alle våre monteringsanvisninger for veggprodukter. Skal veggen ha noe bedre lydisolasjon, må du legge en sammenhengende remse. Fukttrege plater for gulv og vegg i V3kvalitet. Idag lager vi ikke bare sponplater, vi leverer systemløsnin-.


Med en slett vegg er det flere muligheter for lage et. For å få en slett vegg anbefales det å grunne sponplaten, for deretter å slipe ned . Det er ikke så lenge siden vi lot oss imponere av veggpanel som kom i. Legg et avstandsstykke under platen for å sikre avstanden til gulvet (ca 5mm). Perfekt for tapetsering og ved bruk av fiberduk og maling for slett vegg.

For å få et godt resultat er det viktig at underlaget . Forestia Vegg 3-V standard mm veggplate med spesielt miljøvennlige egenskaper. Ingen grunning før tapetsering og ingen sparkling av skjøter. På veggene ligger det sponplater fra før av før de er dekt med tapet. Veggplater i spon, trefiber og huntonit settes stort sett opp på samme måte: Platene er.


Velger du å fjerne eksisterende plater, kan du selvsagt legge de nye . Hvis veggen er jevn nok, kan du legge flisene rett på. Ferdigtapetserte plater gir deg ny vegg på 1-2-3. Dette er sponplater som enkelt skrus og klikkes sammen, uten at du skal behøye å sparkle skjøten. Husk avstand mellom plate og gulv: Legg et avstandsstykke under . Når du skal legge gulv på bjelkelag, starter du med å påføre lim på bjelkene.


Ta lim på bjelkene etterhvert som sponplatene legges ut. Laminat: På Silencio Trinnlyd og kan man legge. Fermacell fibergips med rett kant/gulvgips/sponplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg