mandag 6. april 2015

Tetting av takrenner i tre

Klodeborg og Landvik Pukkverk har vært eid og drevet av familien Kjerland siden 19og omsetter for rundt millioner årlig. Klodeborg og Landvik Pukkverk i ARENDAL er en av våre lokale forhandlere av bark i dette området. Gateadresse, Reddalsveien 29 48Grimstad.


Det er en lang tradisjon i Norge å bruke takrenner av tre, spesielt på. Har takrenner av tre på hytte som etter år har strore sprekker i skjøter og glipper på vindskier slik at vannet stort sett renner der det ikke . Tre er et godt materiale, også til å lede vann i, bare vi tar hensyn til treets styrke.

Takrenner i tre hører naturlig sammen med tekking i tre, eller når det er torv på . Jeg sitter og funderer over hva slags takrenner vi skal ha på hytta vår. Hytta kommer til å ha villmarkspanel og torvtak, og da blir det kanskje . Perfekt for alle tak og takrenner, samt på plater, bitumen, betong, tre, glass, gummi, plast, og til og med gammel pvc! Også for campingvogner, båter, markiser,. Trerenner som lekker, kan fôres med en løs takrenne, men kapasiteten blir mindre. I mange år har man slitt med lekkasjer fra takrenner.


Disse benyttes gjerne på hytter eller tømmerbygg med torvtak. Vær imidlertid klar over at takrenner i tre gjerne .

Same produsent har eit produkt som heiter Roof- liknande stoff som Tec- men med glassfibertrådar innblanda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg