fredag 17. april 2015

Lysthus i glass

Vi har designet våre lysthus for å tåle vind og vær i Norge, dette e. Lysthus Glass har mm 2-lags uknuselige polycarbonat kanalplater i taket, mm . Vi har enkle lysthus byggesett med tegninger, store glass-flater, mulighet for grill etc.

Monter et sekskantet lysthus i hagen, og inviter dine naboer og venner. Høykvalitets LYSTHUS/hagehus i PVC og aluminium som er tilnærmet vedlikeholdstfritt. STIL: 8-kantet lysthus; FARGE: Grå; GLASS I VEGG: Forsterket klart . Norges største utvalg av lagerførte drivhus og lysthus til uslåelige priser!

LYSTHUS: Hva med et lite lysthus for de lunefulle norske somrene? Materialene i de ulike variantene spenner over aluminium, glass, . En innglasset veranda, terrasse eller et lite påbygg i glass gir muligheter for å strekke sommeren i begge . Slik bygger du et lite hagehus, regler og påbud for bygging av hagehus. Willab Garden har ulike drivhus som passer perfekt som lysthus og skaper den. Takprofil Høyde mSikkerhetsglass - ggr så sterkt som vanlig glass . Da fyrer de på peisen og fyller glasset med rødvin.


JABO LYSTHUS Et lysthus med ferdige veggseksjoner og glasspartier i herdet glass. Bjørk er et moderne lysthus laget i tre og glass.

To ting er spesielt med dette lysthuset: Taket er i glass, noe som gjør at . I tidligere tider hadde husene vinduer med enkelt glass. Glasset satt inn med kittfals, rutedeling med gjennomgående tresprosser. Lysthuset har begynt å innta norske hager igjen.


Et flott og solid lysthus med store skyve- eller foldedører i glass som slipper . GOTHIC - Herlig gammeldags engelsk stil med smalt glass Gå till kategori. MAXI - En smal modell, perfekt for dyrking og som lysthus Gå till kategori . Velkommen til Grønt Fokus, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Her er oppskriften på et flyttbart lysthus, som du bygger i løpet av en langhelg. Huset leveres som standard med mm HERDET glass i hele lengder og mm polykarbonat til taket.


Huset kan også brukes til en paviljong, lysthus osv. Innglassing glassRammeLøse vinduer; Facade glass. Vi snakker om et glass som både er herdet, laminert og varmebehandlet.


Utvidet restaurant, kontorlandskap eller bare et lysthus i glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg