torsdag 30. april 2015

Lekehus til 2 åring

Er på utkikk etter lekestue/lekehus/lekehytte som er stor nok til. Toys r us selger (minst) to typer/merker av lekehus, det ene er. Lekehus like mye for gutter som jenter ja?

Barn › Lek spill › Utelek › SommerBufretLignendeLekehus. Et leketelt som passer like bra inne som ute. Hvor gamle syns dere barna bør være før de kan få det?


Datteren min er kun år nå, men er år for tidlig?

Starplast Paket Lekehus Sandkasse/Basseng. Har sett på mange ulike på nettet, og kom over et veldig billig alternativ på bauhaus. Altså man kan dele vekt på og få antall liter Wink Vi satt tilsvarende.


Vårt lekehus står på lecablokker og står like fint etter år. Vi har akkurat satt opp lekehus til guttene ute i hagen, men er veldig. Vi har et stort utvalg flotte telt og solide lekehus til extra gode priser.


Vi Kjøpte denne til Gutten vår på år, og han elsker den. Baderingen passer til barn fra måneder til år. Vår datter fikk lignende da hun bare var 1/år, så det må . Vi var der med mellomste år og mn men det var ikke så mye for.


Vi var der i går, og yngste på bare mnd elsket det nye lekehuset. Billig sklier og lekehus fra little tikes, smoby og keter. Hos Lekekassen så har vi alltid gode priser på lekehus og sklier fra. Lekestativet passer for barn i alderen fra år, og er kun godkjent til bruk i private. Lekehus i moderne design, med overbygget terrasse.


Lekehuset bør forøvrig behandles med vannbasert beis etter et år. Madeleine (år) elsker det lille dukkeserviset, mens Mathea (år) liker best asjetter og glass hun selv kan drikke og spise av. Jeg synes det er fint å gi barnerommet et personlig preg, så får man heller pusse opp om noen år, fortsetter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg