onsdag 29. april 2015

Godkjente gardintrapper

Gardintrapp- trappestige- trøe, kjært barn har mange navn. Det anbefales alltid å benytte godkjente produkter – INSTA 65 EN 131. Det anbefales alltid å benytte godkjente stiger – INSTA 65 EN 131. INSTA 6Inter Nordisk godkjenning – Godkjent av arbeidstilsynet i Norge.


Ekstremt praktisk når du er på farten eller bare vil kunne oppbevare stigen på en smart måte! GARDINTRAPP TRINN HOBBY, EN 1GODKJENT. Arbeid i frittstående stige skal være kortvarig.

Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide gardintrapper, stiger og arbeidstrapper for arbeidet i høyden. En praktisk gardintrapp som passer til alle slags gjøremål. Dette gjør den perfekt til diverse arbeid i hjemmet. Mål: 45x95x1cm (åpen), 45x15x1cm (lukket). Maks belastning på 1kg, med antiskli på hvert trinn.


Vedlikehold: Vaskes med mild såpe ved behov. AVANTIi gardintrapper har trinndimensjon x mm. Når det i forbindelse med utføringen av en bestemt arbeidsoppgave midlertidig er nødvendig å fjerne en kollektiv fallsikringsinnretning, skal det iverksettes . Bruke skulen sitt rullestilas om det er nødvendig, samarbeid.


Innkjøp av godkjente gardintrapper; Opplæring risko ved arbeid i høgde; Bruke skulen sitt . En solid gardintrapp med cm dybde og sklisikre trinn. Detteer en pladsbesparende gardintrapp som kan slås sammen. Stabil aluminiumsstige med fire trappetrinn.


Kjøp gardintrapp trinn billig i nettbutikkene. Gardintrapp, trinn, maks 150kg, EN131-godkjent. Morten Nontawong Træet (56) brakk fire ribbein da gardintrappen brøt. Produktinformasjon SP-godkjent Materiale: aluminium Maxbelastning: 1kg trinn.


Kurset er ment som en opplæring i bruk av det konkrete utstyr som er ombor ikke som en generell . Norge), og at det er i forskriftsmessig stand. Stiger/gardintrapp kan unntaksvis brukes som arbeidsplattform ved utføring av arbeid . Gardintrapp trinn maks 150kg EN131-godkjent - Maks 1kg trinn. Mål: 455x995x1cm (åpen) 455x125x1cm (lukket).


Vi har lansert et nytt sortiment arbeidsplattformer. Godkjente i henhold til EN 131-og Bra arbeidsmiljøvalg. Et firma jeg har jobbet for fikk for noen måneder siden beskjed fra Arbeidstilsynet om at den godkjente løftekurven . Med massive vanger i tre, og mm brede ergo-trinn i tre.


Kraftige hengsler m/malekrok på hver side av stigen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg