onsdag 29. april 2015

Håndbagasje regler

I praksis betyr reglene at du som passasjer kun kan ta med deg små. I Economy Extra og Business, samt på oversjøiske ruter, gjelder andre regler. Regler for håndbagasje og innsjekket bagasje.

Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Reglene for håndbagasje, går både på størrelse, og på vekt. Eksempelvis har både SAS og Norwegian følgende begrensning på størrelsen på . Regelen om en koffert med maks yttermål 55X40Xble stående, men det ble nå også lov til å ta med liten håndbagasje på 35X20X20.

HÅNDBAGASJE: Charterflyene tillater minst bagasje i hyllene over. Reglene for hvor mye håndbagasje selskapene tillater, varierer sterkt. IATA froeslår nå nye regler for håndbagasje på fly. Hvis de nye reglene gjennomføres vil det koste passasjerene ekstra i avgifter.


Alle reisende over år kan ha med én håndbagasje innenfor målene 55x40x20cm cm og maks kilo. I tillegg til én håndbagasje kan du ta med én liten . Både europeiske flyselskap og amerikanske praktiserer egne regler med mål og antall kilo tillatt når det gjelder håndbagasje passasjerer kan ta med ombord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg