onsdag 8. april 2015

Hus i nord lamper

HUS I NORD er en frittstående interiør- og møbelbutikk lokalisert i Haugesun med hovedfokus på nordisk design. Våre utvalgte produkter med nordiske farger . HUS i NORD ønsker å hjelpe med å skape personlige, varme,.

HUS i NORD JULEKALENDER; FØLG MED OG VINN:) HUS i. Lagt inn av HUS i NORD Ingen kommentarer:. Secto Designs lamper produseres av finsk formpresset bjørk av høy kvalitet,. Interiør- og møbelbutikk i Haugesund sentrum, med fokus på nordiske merkevarer.

Bloggen oppdateres ikke lengre, men på Instagram og Facebook legger jeg daglig ut ny informasjon og inspirasjon fra HUS i NORD. Har akkurat solgt huset vårt,og idag fikk vi beskjed fra megler om at alle lamper som sitter på veggen/tak følger boligen! Hus i Nord byr på et stort utvalg av designlamper. To generasjoner Nordhus på plass i familiebedriften Hus i Nord. Inger Lise og Erling Nordhus sammen med . Lampehuset tilbyr en rekke ulike vegglamper, taklamper, utelamper og alt annet du kan ha behov for innenfor belysning.


Bordskåner i tykk marmor kr 399; og gul Elampe kr 499. Lampe huset har salg av masse lamper i deverse størelser og fasonger fra - av. I dag ligger bebyggelsen på nordsiden av Utsiktsvegen.

Dersom den naturlige horisontlinjen erstattes av hus, som illustrert på tegn. Ordføreren: – Nå har vi fått lys i lampene . Huset ble bygd med tanke på at den spesielle hestelampen skulle få plass. Hus Hage Drammen AS Nedre Strandgate. Klavestad Lamper Design Skjebergveien . Cottex belysning og lamper til hus og hjem.


COTTEX er en belysningsgrossist som med egen produksjon, design og import satser vi på storselgende artikler . Huset ligger i smukke, grønne områder nord for København og er tegnet af. Jeg kan godt lide at blande klassikere med en nutidig lampe, men . Han tok en runde og kikket raskt på sju-åtte hus, før han måtte dra av gårde til flyplassen. De lampene på veggen fant Knut på et loppemarked. Arkitekturen som gir deg (nesten) hele Nord-Norge i fanget. Jeg begynte å tenke lys med én gang vi begynte å tenke på hus, sier.


Her er det LED i alle rom, og innfelte armaturer i taket framfor tradisjonelle lamper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg