tirsdag 7. april 2015

Hvor stort hundebur

Men jeg tror jeg har hørt at man skal ha ett bur som er så stort at hunden kan sette. Hvor stort må buret være, hunden vår er blanding av labrador og flatcoated retriver. Jeg har selv en schæfer og har hørt med forhandlere av hundebur til bil, .

Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Vi hjælper dig med at finde det rigtige hundebur til din bil - se vores guide til at. Vi får ofte spørgsmål hvor folk beder om gode råd til hvilke hundebur de skal . Klart bilen også har innvirkning på hvor stort buret kan være, med ideelt sett.

Det kan være lurt å høre med andre som har din rase om hvor stort bur de har til . Kanskje en burdebatt til, det får vel være, er litt agurk tid nå, så det tåler vi vel? I lys av den som pågår her nå så lurer jeg litt på hvor stort bur d. Denne tabellen viser hvor farlig det kan være å ikke sikre hunden din,. Velger du bur, råder veterinæren deg til ikke å kjøpe et for stort eller lite . Liggeplass: Stedet hvor dyret legger seg ned for å hvile.


Området hvor hunden oppholder seg skal være minst så stort at hunden med god klaring kan. Inden du beslutter dig for, hvilket transportbur eller transportkasse du gerne vil have, så skal du naturligvis have en ide om, hvor stort buret skal . Det er dog også vigtigt, at hundeburet ikke er for stort, da hunden kan rutche rundt deri, når man kører rundt med det.

Har kjøpt hundebur som er dybt, bredt og høyt til vår labrador. Synes det tar hele bagasjerommet på bilen. Hvor stort hundebur trenger en fullvoksen hvit gjeterhund? Jeg er klar over at det varierer med type etc, men det jeg er på jakt etter er et sånt enkelt, ganske stort innebur i metall, type sammenleggbart.


Her holdt hundene seg stort sett i nærheten av hverandre mens eieren var borte,. Så hvor stort vil du/dere anbefale at buret er? Treng eit solid hundebur som både hund og eigar kan leve godt.


Lurer veldig på hvor stort et bur til en Norsk Elghund Sort tispe bør være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg