fredag 24. april 2015

Vaskeri moss

Kontaktinformasjon for Masvo vaskeri Moss, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Beste Vaskeri/renseri i Moss - Mac Clean Rens Vask Knut Iversen, Arne W Nilsen Tepperenseri Innehaver Kåre Arne Nilsen, Moss Rensesenter, . Anmeldelser om Vaskeri/renseri i Moss - Mac Clean Rens Vask Knut Iversen, Arne W Nilsen Tepperenseri Innehaver Kåre Arne Nilsen, Moss Rensesenter, .

Vaskeriet har siden starten i 19opparbeidet en god kundekrets. Vi tilbyr vask, rens og reparasjon av arbeidstøy og arbeidsantrekk til alle typer bedrifter. Norrøna-Vask i Moss har slått seg selv konkurs etter at selskapet ikke klarte husleiekostnadene for anlegget ved Mosseporten.


Vi er totalleverandør og utfører fagmessig og miljømessig vask rens.

Ring gratis til Masvo Vaskeri nå eller skriv en vurdering. Ring gratis til Moss Vaskeri nå eller skriv en vurdering. Når det benyttes et vaskeri som er medlem av NVK har du en garanti for at tøyet.


Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn Tykkemyr 15Moss Tlf: 02 . Vi vasker og renser også alle typer tekstiler for private, som dres. Vi er komplett leverandør av tekstilrenhold til næringsliv og private. Fra vårt anlegg i Moss betjener vi store deler av Østlandet . Besøksadresse: Vålerveien 18 15Moss.


Anders Kåre Stridsklev Nilsen; NACE-bransje: 96.

Fredrikstad og Hvaler; Halden; Indre Østfold; Moss; Sarpsborg. Vi har Informasjon og regnskapstall for bedrifter i bransjen Vaskeri og renseri i Østfold. Den offisielle reiseportalen for Fredrikstad og Hvaler med oppdatert info om hotell og overnatting, kart, turistinformasjon, konferanse, attraksjoner, aktiviteter, . Bedriften driver også Lisleby Vask Rens og reklamerer med at den er komplett leverandør av tekstilservice, tekstilrenhol vaskeri og renseri . Moss Tlf: 7 Åpningstider: 10- 16(tor:1800) 10- 1400. Noen som vet om noen selvbetjenete som er åpen søndag i Oslo, Ski eller Moss f. Send din forespørsel til annonsører innen Vaskeri Østfold.


Arne W Nilsen Tepperenseri Innehaver Kåre Arne Nilsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg