mandag 20. april 2015

Låst iphone

Hvis du oppgir feil sikkerhetskode for en iOS-enhet seks ganger på ra blir du låst ute og får en melding om at enheten er deaktivert. Du kan låse opp iPhone slik at du kan bruke den med forskjellige operatører. En opplåst telefon kalles noen ganger for en SIM-fri eller .

Du kan låse opp Apple-ID-en når du har bekreftet identiteten din. Hvis Apple-ID-en er låst av sikkerhetsgrunner, vises kanskje én av disse . Eller av en eller annen grunn ikke kommer inn på din iPhone? Da har vi guiden for hvordan du kan få låst den opp.

Mistet iPhonen min på et utested en kveld. Men nå har den komet til rette (etter ca en uke). Probleme er at vedkommende sannsynligvis har kastet MITT . Slik kommer du deg inn igjen, enten du har iPhone, Android eller Windows Phone. Har du glemt koden din får du ikke låst opp telefonen. Har du problem med at du ha glemt koden til iphonen din, og har deaktivert den?


Denne guiden hvil vise deg hvordan du kan åpne den med . Når telefonen er låst med nummerkode, trykk på nødanrop, skriv et ikke-nødnummer som ###. GUIDE: IOS ting du kommer til å merke med iOS 1013. Apple: - Det er helt umulig å hente ut data fra låste iPhone.


Komplett liste av hvordan Reset iPhone passord - Wondershareno. BufretGå til Løsning 4: Siri kunne låse opp iPhone, prøve det! Etter låse opp iPhone, bør du blokkere muligheten ved å følge trinnene nedenfor:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg