torsdag 30. april 2015

Benkeplater

Benkeplaten er den mest utsatte delen av kjøkkenet, og må tåle vannsøl og røff bruk. En god benkeplate er avgjørende for kjøkkenets kvalitet og utseende. IKEA › Kjøkken og hvitevarerBufretLignendeHos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde.

Benkeplatene er testet for å tåle flere års bruk. Se vårt utvalg av benkeplater i HELTRE, LAMINAT og STEIN/KOMPOSITT. Våre laminatbenkeplater har et belegg med respatex i tykkelse, opp mot 7mm som kan limes på ønsket kjerne.


Epoqs benkeplater er mm tykke som standard.

Velg mellom laminat, massivt tre, kompaktlaminat eller mm, Avonite eller Quartz. En benkeplate må tåle vannsøl og røff bruk, og på mange måter er benkeplaten den mest utsatte delen av kjøkkenet. Begynn med å ta stilling til prisnivå, slitestyrke og visuelt uttrykk, så blir valget enklere. Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet. Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike materialer.


Benkeplaten er en vesentlig del av kjøkkenet, og bør stå i tråd med det du synes er stilriktig og hensiktsmessig. Sigdal tilbyr et rikt utvalg av benkeplater i flere . Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer. Hos HTH finner du et stort utvalg av benkeplater i forskjellige materialer.

For eksempel laminatplater og forskjellige benkeplater i heltre. Hos Kvik har vi et stort utvalg av benkeplater. Stikk innom Kvik, og la oss hjelpe deg med å finne benkeplaten som passer best til akkurat dine behov.


Valg av benkeplate til kjøkkenet er en av de viktigste og kanskje vanskeligste avgjørelsene du tar når du kjøper nytt kjøkken. En fornyelse av kjøkkenet behøver ikke være kostbart eller veldig arbeidskrevende. Med en ny benkeplate fra Fibo får du et lettstelt og varig resultat uten å . Se det store online utvalget av Benkeplater hos BAUHAUS. Her får du de beste tipsene og inspirasjon om benkeplater, enten du trenger en ny benkeplate eller skal fikse den gamle.


Benkeplater kommer i en rekke materialer og prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg