mandag 6. april 2015

Sebra lekematte blå

Lekematten fra Sebra kan tas fra hverandre. Lekematte fra Sebra i ulike fine duse blå og grå toner. Lekematten passer like godt på barnerommet som i oppholdsrommet, og isolerer mot kalde eller harde . Sebra Lekematte Pastell Blå er en rund lekematte som har biter som kan plukkes fra hverandre.


Barnet ditt kan øve på motorikken og sin logiske evne. Praktisk og fint lekegulv i gråtoner fra danske Sebra. Lekegulvet gir barnet en myk overflate å ligge på samtidig som det beskytter barnet mot et kaldt gulv.

Denne lekematten er perfekt når det er behov for et polstret gulv. Legematten gir barnet et mykt og støtabsorberende underlag å leke på, . Her finner du vårt sortiment med lekematter til de små barna. Den har nydelige blåtoner og har en myk overflate. Passer godt for små babyer som skal leke og ligge på gulvet. Har den i blått, merker ikke noe til at den trekker til seg noe mer enn noe annet.


Den må støvsuges en gang i blant som alt annet. Selger en pent brukt lekematte fra Sebra. Kjøpt ny i august 20og kun brukt et par måneder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg