tirsdag 28. april 2015

Hvilken maling til vinduskarmer

Glansgradene: Helmatt; - matt; - halvmatt; - halvblank; - blank; - 1helblank. Det er mye å huske på når du maler dører og vinduskarmer. Male dører og vinduskarmer (innendørs) - Påføre et strøk grunning. Salgsleder i malingsavdelingen ved MAXBO Stormarked Vækerø, Martin Skogsta får daglig spørsmål om hvilken glansgrad man skal velge . Men hvilken maling har du best erfaring med selv? Jeg har kjøpt et hus på 2m trehvitt all over the place.


Jeg har flere slitte/tørre og flassete vinduskarmer i huset. De siste gangene jeg har handlet maling til slikt formål har . Her får du en innføring i det helt grunnleggende – hvilken maling bør du bruke i. Hva skal jeg bruke på vinduer/dørkarmer:. Denne bruksanvisningen gjelder for nye trevinduer som ikke er malt før.


Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere striper. Vi skal male vinduskarmer og lister, og vil gjerne at fargen skal matche de ferdige dørene og karmene vi har. Male vinduskarmer - posted in Hus, hage og oppussing: Vi driver å pusser og skal male vinduskarmene.


Vi har gamle karmer med gammel maling, og har brukt mye tid på pusse karmene ne har. Her er en oversikt over hvilken glansgrad som skal brukes.

Jeg bruker oljebasert maling til vinduskarmer og vindu, med glans for å vaske lettere. Det beste redskapet til maling av vinduer, er en fin, skråskåret pensel,. Hva må du tenke på, og hvilke faktorer spiller inn i prisen når du skal . Utstyr - teknikk - maling - farge - glansgrad. Her har den ene dørlisten fått farge fra tapeten . Da får du den beste beskyttelsen og en maling som ikke klistrer.


Med riktig utstyr og fremgangsmåte er det ikke vanskelig å male dem. Vi ser på fordeler og ulemper med olje- og akrylbasert maling. La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvitfarger. Kalk med vinduer og lister i LADY Supreme Finish superblank 9918 . Da jeg lærte av en maler å droppe maskeringen og la rundpenselen jobbe, ble det fart i sakene:-) svært lite maling . Tips og råd om hvordan du maler vindu innvendig.


Gode fif om spraymaling, sprøjtemaling og. Utvendig treverk utsettes for en rekke påkjenninger. Vinduer og dører blir lettere skadet enn andre deler av huset, og trenger grundig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg