tirsdag 14. april 2015

Aggregat kjølerom

Det er ingen grunn til å fortvile dersom du ikke har et ledig hjørne i kjøkkenet ditt. Norcool Spiskammer er løsningen for integrering rett på vegg. Kompakte kjøleaggregat, splittaggregat, samt aggregat for vinrom og vinkjeller.

Aggregatet plasseres i utsparring/ hull i veggen mellom kjølerommet og det . Kjøleaggregat: Kjøleaggregater til m- m- m- mbåde kompakt og som splittaggregat til kjølehjørner og større kjølerom,utskiftnings aggregater . Thermocold leverer alt du trenger av utstyr til ditt kjølerom om du ønsker og bygge selv: Aggregat, lys, hyller, dører osv. Husk at når du skal bygge et kjølerom i .

Aggregatet plasseres i utsparring/ hull i veggen mellom kjølerommet og det rommet der varm side av aggregatet skal plasseres. Thermolux for kjølerom opptil m(80l) Tekniske data Thermolux ( TL ) Thermolux (TL10) Har til forskjell på TLet avrimings ur, dette kan være . Finnes i ulike modeller med mange opsjoner for plassering av dør og aggregat. Kjølerom gir uendelig mange bruksområder for oppbevaring av mat og vin. Vi velger og bygge kjølerommet i et hjørne av rommet inn mot 2. D600xB1200xH19med gulv (integrert dør). Når dere trenger å skifte deres aggregat har vi utstyret og ekspertisen som skal til for å gjøre dette på en profesjonell og . Aggregatet vi har i kjølerommet vårt har tatt kvelden.


Det er såpass gammelt at det nok ikke er noen vits å reparere det, så vi skal kjøpe nytt.

Transparent beskyttelseplate for gulv i kjølerom fra Thermocold. Komplett kjølerom med valgfri plassering av dør/aggregat. D1200xB1200xH21med gulv (utenpåliggende dør).


Alle rommene inkluderer gulv, tak, vegger, hyller, kjøleaggregat TL lys med . Krav til dører som ikke kan låse deg inne, lys og alarmer - aggregat som må være. Porkka som er komplette fryse- og kjølerom med integrerte aggregat. Tilpass aggregat til ditt rom eller velg en ferdig løsning. Kjølerom 30kvm, Utendørs aggregat, selges på rot - Skedsmokorset Kjøleaggregat blir nedmontert av fagmann, kjølerommet gis bort til den . Norcool har et bredt spekter av produkter innen kjølerom og aggregater som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg