onsdag 1. april 2015

Decra leggeanvisning

Se for øvrig leggeanvisning for takpanner). Decra Classic og Elegance kan legges på takfall ned til 10°. Norges største byggevareprodusent Icopal produserer og leverer byggevarer.

Leggeanvisning Terraplegel, Aluplegel, Plusplegel. Med Decra er du garantert et tett og problemfritt tak i mange tiår. Velger du Decra Classic, får du et herskapelig tak som er like solid som det er . DECRA Leggeveiledning Mars 20Decra - problemfritt tak i mange tiår Et Decra-tak er konstruert for å tåle alle.

Vi håndtere decra tak classic og nye varianeter; decra eleganse og decra stratos. Decra talplater har blitt lagt på tak i Norge siden tidlig på. Det øverste trinnet legges først på plass På nest øverste ”stei- rekke”.


Med Decra takpanner fra Icopal er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Les mer om fordelene ved Decra-tak og se hvor mange elegante designvarianter . Decra mønekappe/valmkappe x mm trykkimp. Se for øvrig leggeanvisning for takpanner) 4) Koble sammen de todelte . Stigetrinn/taksteg til Decra, Stratos, powertekk og/och robust takpanner.


Den første snøfanger rekken monteres nederst på taket over.

TLS P-T-I Korrugerte takplater, TRP-plate. Skal straks igang med å legge nytt tak på huset. Jeg fjerner gammel takstein, gamle lekter og underlagspapp. Plattorna kan klippas med plåtsax eller speciell plattsax.


Siste relaterte anbud til Decra i Bærum. Plannja Robust, Isola Powertekk, Icopal Decra. Se forøvrig leggeanvisning til takpannen. Norsk Standard anbefaler impregnerte sløyfer. På eksisterende tak med ettlags papptekking skal det legges Decra.


Stigetrinn til Decra, Stratos, Powertekk og Robust takpanner. Platene er lette å kappe og tilpasse under montering. Garantien dekker gjennomrusting og avskalling.


Shingel/papptak eller Decra takpanne) Det anbefales bruk av skruedrill ved Platfffll'm fOl' å gi EH EkStTä høyde (Cm) montering. Til innbygging av VELUX takvinduer i tak med Decra/Powertekk takplater brukes inndekning EDW. Det laveste punktet på disse takplatene ligger dypere enn . Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og. Shingel er et utpreget gjør-selv-produkt, og det ligger med leggeanvisning i hver pakke . Decra Classic er bygget opp av en kaldvalset stålplate. Stålet er beskyttet med aluzink og epoksygrunning.


Overflaten har farget steingranulat og et klart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg