torsdag 16. april 2015

Kabelskjuler boks

Kabelskjuler/plastboks for organisering av kabler og grenuttak. Utstyrt med gummiføtter for å kunne stå stødig. Har hull for gjennomføring av kabler på begge . Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp kabelskjuler boks billig i nettbutikkene.


Skjuler grenuttak, tilkoblede kontakter og.

Våre smarte ideer omfatter fleksible ledningssamlere i plast, en boks å gjemme bort laderne dine i samt et sett med ledningsklemmer og klips. Kabelskjuler gjemmer bort kablene dine og er lett å installere. Kanskje er du blant disse: 'Mannen min har en drøss med modem og bokser, . Kabelkanal 4635 x mm, m, stk. Kabelskjuler – putt sjenerende ledninger og kabler i boksen!


Forhindrer også støvansamlinger på gulvet. Woofy er en ledningsskjuler som gjemmer dine ledninger i sin mage. Også på Ikea får du enkle bokser til oppbevaring av ledninger.


Kabel-skjuler-boks til opladere, Stelton, Oplader-kabelskjuler boks fra Stelton.

Kabelskjuler, IKEA, Perfekt, Kabelskjuler-boks fra IKEA, helt ny og aldrig brugt - kan afhentes på Nørrebro. CableBox passer perfekt under pulten, ved siden av datamaskinen eller rundt apparatene dine. Bare plassere uttakene inne CableBox uten engang å måtte slå . En boks så du nemt skal kunne få bedre styr på dine kabler, passer godt til fx et.


Gør det nemt at holde orden på skrivebordet. Jeg er også avhengig av å ha kabelskjuler og hylleknekter til dette. En kabelskjuler kunne jeg også tenke meg, men aller mest en boks, slik at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg