onsdag 22. april 2015

Pfsp biltema

For fast opplegg inne/ute, over eller i bakken. For åpent, fast opplegg, trekkes i rør/kanal. Kan legges i bakken hvis det sørges for ekstra beskyttelse. PFSP kabel X 5/5mmEntrådet Ordinær PFSP kabel kan brukes til all type innstallasjon.


Jepp, denne er som oftast ein PFSP kabel, som kan ligge rett i jor. Jeg endte opp med å kjøpe 50m PFSP 2x5+på Biltema til ca. Biltemas PR er dårlig, og den de kaller PFXP er ikke flertrådig. Jeg kjøpte inn ruller med PN samt K-rør fra Biltema til en butikk vi renoverte for . Akkurat HVILKEN kabel er biltema-kabelen (link) , hva gjør.


Forøvrig er EKKJ nøyaktig samme kabel som PFSP fra Draka norsk kabel og . Halogenfri og flammebeskyttet kabel for fast . Jeg har allerede vært på Biltema (favorittbutikken :-) ) og fått tak i en 5mmnorsk jordkabel. En pakke med 2skruer og 2plasthylser trenger du også, finnes billig på Biltema. Denne kabelen selger de både på Biltema og Clas Ohlson.


Ser du har beskrevet at det skal legges en pfsp.

Denne kan ligge i vegg, men da i rør, og jeg har aldri vært borti at kabelprodusenten ikke går . Prøvde biltema, men de hadde kun på meter. The offer can be purchased in Biltema at . Den Norske PFSP er en stiv jævel, den Svenske EKKJ noe mykere og . Pfsp er med tvister jording rundt lederene og er laget for å graves ned. Den er noe dyrere enn hva du finner på Chlas og biltema men den er . Kabel til elektroinstallasjon 25m PFSP 2x2. Beregnet for fast opplegg innen- og utendørs. Jeg har den største Biltema kompressoren, og den er jo tre-fas.


PFSP (mørk grå) og en kontakt i garasjen. PFSP kabel CU 3x0/0mmER 10mm Grå-met 3x PFSP. Phillips sine lysarmaturer er identiske til Biltema sine på utsiden.


Ein 3xpfsp (inntaks kabel) koster så mye kroner meteren uten rabatt. PFSP er en annen type kabel som blir mye brukt i installasjoner. Bruksområdet for denne typen er helst i industrien og som kabel i bakken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg