torsdag 31. desember 2015

Betongkonstruksjoner 2 ntnu

Betongkonstruksjoner er det andre emnet innen dimensjonering av betongkonstruksjoner, og undervises i høstsemesteret i 4. Sammen med Betongkonstruksjoner og gir emnet en bred innføring i dimensjonering av betongkonstruksjoner. Alle emnene gir det teoretiske grunnlaget for . Deformasjoner, svinn, kryp og risskontroll i bruksgrensetilstanden. Inspeksjon av betongkonstruksjoner med feltmetoder og laboratoriemetoder. Tilsvarende emnene TKT42Betongteknologi VK og TKT4215 . Eksamen i emnet TKT41Betongkonstruksjoner og TKT42Betongkonstruksjoner 2. KT82- Beregningsmetoder for kryp og svinn i betongkonstruksjoner. TKT 41Betongkonstruksjoner og TKT42Betongkonstruksjoner 2. Den benyttes som lærebok i fagene Betongkonstruksjoner og Betongkonstruksjoner ved Institutt for konstruksjonsteknikk, NTNU.


Den benyttes som lærebok for fagene Betongkonstruksjoner og Betongkonstruksjoner ved Institutt for konstruksjonsteknikk, NTNU.

TTM4105- Aksess- og transportnett, 2 2 25. TKT4220- Betongkonstruksjoner videregående kurs, . Dette kurset vil fokusere på teorigrunnlaget for prosjektering av spennarmerte betongkonstruksjoner og vise praktiske eksempler på spennarmerte bruer og . BIB5Betongkonstruksjoner BIB5Betongkonstruksjoner 2. Jacobsen: TKT42Concrete Technology Inst. Plassering for arkivet/dokumentarven: NTNU Universitetsbiblioteket,. Kystdirektoratet ble avsluttet i 20(Fase 2), og resultatene herfra er. Norsk Betongforening: Bestandighet av betongkonstruksjoner.


Forskningsprosjektet var finansiert av Norges forskningsrå . Byggenæringen vant ett av sentre for forskningsdrevet innovasjon (SFI). NTNU og bedrifter som representerer hele verdikjeden deltar. Nedbrytning og vedlikehold av betongkonstruksjoner - Hvordan redusere kostnader?


Disse kostnadene estimeres ofte til 1- av nyverdi og ble av. Selmer/Skanska, ved siden av en professor II-stilling ved NTH/NTNU. CEN-komitéen for Beskyttelse og reparasjon av betongkonstruksjoner og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg