fredag 11. desember 2015

Finsparkel bil

Finsparkel Biltema - posted in Lakk og Karosseri: Har brukt noe. Hvordan gå frem på sliping og sparkling av bil. Frakt for denne varen: Frakt innland - Norge: 9- Hent i Butikk: -.

Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Båtforumet: Heisann folkens, Er Finsparkel det samme som glassfibersparkel, bare finere rett og slett? Når det gjelder håndsparkel skiller man mellom universal- og finsparkel. Finsparkel legges på til slutt, denne er for å tette igjen småporer og.


Om det er snakk om små hakk og riper, så er vell finsparkel den rette . Fyll i ditt regnummer så vises kun deler som passer din bil. Har selv brukt biltema sin finsparkel og fungerer helt greit. Så litt finsparkel for å jevne til det siste, og for att det skal bli javnt med. Jeg hadde rusthull tvers gjennom døra på min forrie bil og kjøpte derfor . Finsparkel som er lett og smidig å arbeide med.


Egner seg godt til sparkling på gipsplater, papir og tapeter. Det kommer helt an på hvor kresen du er på resultat å hvor god sparkelen skal være å jobbe me selv så slutter jeg med finsparkel fra biltema . Fikk inn en bil hvor kunden vurderte hellakkering av panser og tak pga. Til skader som dette kommer jeg bare til å bruke finsparkel heretter.


Du mangler produkter for kr 20for å få fri frakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg