mandag 28. desember 2015

Sagkjedesliper motorsag

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å fortsette å navigere på dette nettstedet samtykker du til vår bruk av . Slipemaskinen revolusjonerer arbeidet med kjedesagbruk, og du får gleden av og alltid ha perfekt kjede på din motorsag. Eg bruker den mykje, har motorsager, vedmaskin(duun360) og motosag-sagbruk(logosol).


Alltid skarpt kjede og heile kjedet er likt slipt.

Eg har ein slik som eg festar til dremelten. Men eg har og ein slik \quot\;jigg\quot\; som du festar på drillen og setter i skrustikka og den . Ny pris49Sliper sagkjedet raskt og enkelt. En velslipt kjede bidrar til rask og sikker bruk.


Enkle gjør-det-selv-tips til hvordan du filer kjedet på McCulloch-motorsagen med et filsett. Se film fra vår motorsagkjede slipekursdag 17. Denne filmen viser det geniale Power-sharp.


Det finnes slike maler du legger på kjedet der du treffer riktig vinkel. Men selv da er det fort å vri på slutten, noe som ofte fører til til at kjedet ikke . Benkmontert minisliper fra OREGON Det kompakte alternativet til benkmonterte . Etter at du har gjentatt alle trinnene under Sliping, er kjedet klart til å monteres på motorsagen igjen. Om du lurer på hvordan motorsagkjedet skal slipes finner du mange nyttige råd i denne videoen.


Skal du rydde skog eller bare fjerne et tre? Gjør jobben enklere med proft utstyr fra Jonsered. Sørg for at du sikrer deg selv med alt nødvendig verneutstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg