tirsdag 29. desember 2015

Helårs partytelt

Vi har uterom, hagerom, hagestue, veggpaviljong i rustfri material med polykarbonat tak og aluminiumsramme. BufretPolycar - solid helårstelt med mm tykt sotfarget polycarbonattak! Polycar paviljongen kan brukes som tak over bobleba til vinterarbeid ute eller som paviljong .

Dette partyteltet er i likhet med vårt Vivaldi Helårstelt bygget for nordiske forhold. Stativet har de samme 40xmm aluminiumsprofilene som Vivaldi, og står like . Selger min ubrukte helårs paviljong som ligger i esken. Denne kan stå ute hele året, da den har en kraftig konstruksjon av aluminium og har polycarbonat .

Free Team AS; Sted: Hakadal; Oppdatert: 19. Helårspaviljong med polykarbonttak, Ubrukt. Prøvde å montere det der det var tenkt, men passet ikke, var for høyt.


Helårspaviljong - polykarbonattak x meter. Paviljongen har polykarbonattak som gjør at den kan stå ute hele året. Vi har lang erfaring og et stort utvalg av telt og paviljonger av høy kvalitet. Ta gjerne kontakt ved eventuelle spørsmål. Vi er store på Telt - Paviljonger til sommer og vinterbruk.


VINTERHAGE/GLASSVERANDA - i svært sterk og klar Acrylic Produsert i Israel i Polycarbonat.

Paviljong i høy kvalitet laget av solide, holdbare materialer; Enkel å montere og å sette opp; Side-gardinene kan lukkes for maksimal skjerming mot vær og vind . I forbindelse med innhenting av telt til denne testen har vi sagt til leverandørene at vi ønsket å ta inn helårstelt. Telt, Helårs telt med presenning 5g m med porte , vinter forstærket. ALUMINIUMSPAVILJONG - 8x8m for helårsbruk 8x8m.


Noen som har et helårs/vinter fortelt til salgs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg