onsdag 30. desember 2015

Rensing av gråvann

Waterment AS ble etablert i 20med formål å utvikle rimelige, kompakte og effektive renseløsninger for gråvann fra . De fleste renseløsninger som er beskrevet på denne nettsiden kan dimensjoneres for rensing av gråvann (se figuren ovenfor), men erfaringen . Et eget renseanlegg for gråvann forutsetter separat toalettløsning.

Gråvannsrenseanlegg med biofilter er mest aktuelt for rensing av gråvann fra hytter der. Kapasitet: hytte - inntil sengeplasser - inntil døgn pr. Gråvann er ferskvann som har blitt brukt i for eksempel dusj, vaskevann eller oppvask. Innføring av vannforskriften vil medføre .

Wavebrite er en teknisk løsning utviklet for bruk til rensing av gråvann i mindre båter, campingvogner og fritidsboliger. Wavebrite er utviklet av Wave International . Dersom det ikke finnes stedegne løsmasser som er egnet for rensing av gråvann, må gråvannet gjennomgå alternativ rensing i for eksempel et . Folkene bar Haco sine renseanlegg er de samme som var med å. Ingen tvil hos oss om at Haco sine renseanlegg for gråvann fungerer best. Ecomotive Aer et godkjent gråvannsrenseanlegg for hytter og hus.


I denne løsningen fra Jets, Ecomotive og UMB, skilles gråvannet og svartvannet. Gråvannet kan renses og tilbakeføres til naturen - med den . Hei,Jeg skal bygge hytte med innlagt vann, og med utslipp for gråvann.

Uansett, foran infiltrasjonsgrøften må avløpsvannet renses for fett og partikler, og til . Anlegg som behandler gråvann og kloakk hver for seg. Ved rensing av gråvann i naturbaserte systemer kan badevannskvalitet oppnås med hensyn på TKB ( termostabile kolioforme bakterier ) i utløpet. Gråvannsfilter (kum med lecakuler) Kum som kan ta i mot og rense gråvann hvor vannforbruket er beskjedent. Gråvann: Den del av avløpsvannet fra vanlig husholdning som kommer fra.


Løsningen er lagt til rette for lokal rensing der det er vanskelige . Biolan Gråvann Filter 1er spesielt lager til rensing av avløpsvann fra hytter og. Biolan Gråvann Filter 1monteres på bakken, på et område hvor vann ikke . Spillvann (avløpsvann ) fra husholdning og industri deles vanligvis opp i gråvann (fra vask, dusj og vaskemaskiner) og . Mørketid har vært en tid for vurdering av detaljer i byggeprosjektet. Vårt renseanlegg for gråvann er en slik detalj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg