onsdag 23. desember 2015

Elkjøp lørenskog

Megastore LørenskogSolheimveien 1014Lørenskog. Stort utvalg av husholdningselektronikk innenfor for data, telefoni, spill, audio, video og hvitevarer. Kontakt Elkjøp - vi kan hjelpe deg med priser, bestilling, levering, retur, informasjon, veibeskrivelse og åpningstider til våre varehus. Finn ut driftstimer Elkjøp, Lørenskog, 14Solheimveien 1 Elkjøp Lørenskog.


Aktuelle tilbu åpningstider og telefonnummer for Elkjøp butikken i Solheimveien og andre butikker i ditt område. Kontaktinformasjon for Elkjøp Norge AS Lørenskog, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Solheimveien 14Lørenskog For spørsmål eller innkjøp av elektroniske artikler til din bedrift, ta kontakt. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Elkjøp Nordic AS er et norsk selskap med hovedkontor i Lørenskog og som eies av Dixon Stores Group Retail Norway AS som igjen er eid av DSG International. Det høres kanskje ut som en umulig kombinasjon, men klarer du å tenke systematisk i en hverdag som setter store . Dette er en egen innlogging som KUN gjelder stillinger i Elkjøp. Besøksadresse, Solheimsveien 1 Lørenskog.


Postadresse, Solheimsveien 14Lørenskog. Adresse: Solheimveien 1 14Lørenskog; Åpningstider: Mandag - fredag: 10-2 lørdag: 10-18; Kundesenter: 8000; E-post: . Elkjøp har mer enn 1butikker rundt om i hele Norge, alle med samme lave priser.

Elkjøp er en av Nordens største elektronikkforhandlere. Tirsdag denne uken åpner Elkjøp Megastore på Lørenskog en ny og utvidet Apple-avdeling, som vil minne mer om de store Apple . Bestillingssystem - Gjør og administrer dine bestillinger på nettet når det passer deg best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg