tirsdag 22. desember 2015

Feste tørkestativ ute

Det kan være kjempepraktisk med tørkestativ i hagen, men så STYGT :x. Det var to solide metallstenger som var festet med solide beslag til hvert sitt . Mangler du plass til å tørke klær, kan du lage et utendørs tørkestativ som henger på en vegg.

Da unngår du også å ødelegge plenen med stolper. Kan vi snekre et slikt gammeldags tørkestativ, Thomas? Tørkestativ PVC smal m/klyper mørkrød kr 39.


Tørkestativ til nesehjul m/armer alu kr 345.

Tørkestativ til nesehjul m/armer alu inkl. Et utetørkestativ gir tøyet god tørk og frisk luft. Galvanisert eller hvitlakkert svingbart tørkestativ med ovale armer.

LinoTrend er velegnet til store ting, som f. Vi selger blant annet vegghengte tørkestativ og kan levere over hele landet. Gammeldags, avlangt tørkestativ utendørs. På denne kan man skru inn kraftge,store kroker eller øyeskruer,som man fester selve klesnoren til. Hvorfor la store tørkestativ stjele gulvplass, når du isteden kan tørke tøyet i takhøyde? Utrolig smart løsning for å spare plass; Festes enkelt i taket; stenger som separat kan heves opp og ned med snorer; Kan monteres både inne og ute, . Etter modell av det opprinnelige tørkestativet til min oldemor er den skjært til i bue på.


Inkluderer stk veggbraketter for montering inne og/eller ute. Tørkestativet kan slås inntil veggen når det ikke er i bruk. Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor.


Monteres på vegg og er enkel å trekke ut, tar således liten plass når den ikke er i bruk. Et enkelt tørkestativ i hagen eller entreen kan spare familien for mange penger. Tørkestativet i varmgalvanisert stål er vedlikeholdsfritt, dette gjør det enkelt å ha tørkestativ ute.


En del av sommeren er å kunne henge klesvasken ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg