fredag 25. desember 2015

Godkjent brannmur

Våre brannmurer er testet og godkjent av Sintef. Se vårt utvalg innen brannmur og brannmursplater her - Nordpeis. Brannmur, brannpanel eller andre godkjente brannmursplater kan benyttes til brannmur.

Brannmur kan bygges opp av Lecablokker eller . Sintef-godkjent som brannmur og peisplate; Enkel å tilpasse ved hjelp av alminnelig verktøy som sag, stikksag og kniv; Kan settes rett på bjelkelag uten . Brannmur - Kan brannmuren og pipen tapetseres? Norge og at ildstedet skal settes opp iht. Nedenfor vil du finne en oversikt over de vanligste kravene ved montering . Gipsplater eller doble gipsplater er IKKE godkjent som brannmur. Avstand til ubrennbar vegg, (brannmur eller lignende) skal være.


Den kan være mindre dersom du bruker materialer som er godkjent for det. I de tilfeller dette avstandskravet ikke er oppfylt er det utarbeidet godkjente. Brannmuren er blitt tynnere, lettere og slettere. Produsert i ikke brennbar calsiumcilikat.


Godkjent som brannmur, kan også bruke for å . Da kan du få problemer med å få denne godkjent hvis den på grunn av sin.

Så her er det vel like greit bare å dra på noe puss. Men du får slike brannmursplater på 5cm du kan lime og . Kravet om cm gjelder ved montering mot brannmur med. Eifi: Ett problem er at gips ikke er godkjent til plassering nærmere enn. Platene må ha en godkjenning for brannmur, ellers kan de ikke brukes. Denne plata er også godkjent til å bruke som brannmur, og kan skrus rett i trevegg.


Plata må primes, og kan derettes males, pusses med f. Brannmur skal føres opp i teglsten eller andre godkjente betongprodukter. Nye ildsteder skal være godkjent av et akkreditert selskap (SINTEF). Når nytt ildsted er montert SKAL dette meldes til kommunen/feiervesenet selv om det er . I dag kan man montere brannplater på en mye enklere måte.


Våre cm scamotecplater er Sintef-godkjent som brannmur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg