fredag 4. desember 2015

Male trapp uten å pusse

Har lyst til å male trappen her hjemme også. Interiør › Trapper › Slik pusser du opp trappenBufretLignende5. Her er en enkel guide som viser hvordan trappen ble pusset opp.

Få ny trapp uten å rive den gamle – dekk de gamle trinnene med nye. En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store. Til bakplater kan man bruke vanlige treverk, og bare f. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk.

Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret. Tenkte å male den hvit, og har allerede dradd over en runde med P1pussepapir. Uten at jeg er noen trappe-ekspert vil jeg tippe det er en . Mange som pusser opp hjemme fokuserer gjerne på nytt gulv, kjøkken, eller. LYST: Ved å male gelenderet fremstår trappen lys og luftig. Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag MDF eller det benyttes.


Trappen er unektelig en viktig del av rommet. Hjemmelaget karamell uten svidde kasseroller eller fingre? Når sparkelen var tørket, pusset jeg lett over den og malte hele trappa med Trestjerners gulvmaling, farge.

Snart skal jeg male trappa vår hvit, en gammel, lakkert gulnet furutrapp. Livsfarlig sjokoladekake - uten hvetemel! Derfor vil vi pusse den ned og male etterpå. Hva er best å male/beise/lakke med etter at vi har tatt av teppet i trinnet og pusset trinnet i en høyde.


Husk å pusse og fjerne pussestøv mellom hvert maling/lakkstrøk da. Skal man råde som Ulefos gjør her, så blir dette forumet helt uten verdi og de av . Trappen det er snakk om er sannsynligvis opprinnelig en lakkert furutrapp. Skal du fornye trappen bør du sette av god tid.


Men en nymalt trapp vil fort være verdt innsatsen. Ville kansje behodt de åpne trappetrinnene hvis du skal male hvit. Jeg gjorde som Karna sier, da jeg malte og pusset opp trappen her. Deilig å være hjemme igjen, og godt med litt påfyll utenifra - slik er ferie veldig viktig!


Male parkettgulv kan gjøre susen på en sliten parkett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg