torsdag 24. desember 2015

Utstyrskasse tilhenger

Tysse 6265A spesialtilpasset tilhenger for transport av Instant Blitz-Fix fasadestillas (passer også godt til Layher). På for- og bakkarm har vi en tett profil som gjør rengjøring av tilhenger enklere. For tilhengere med hjullager som har SKF-nummer.

Title: Tysse tilhenger Brosjyre 201 Author: Tysse tilhenger, Name:. Hjørnestolper og karmer på Tysses tilhenger med tipp er avtakbare slik. Det gjør at du og Tysse-tilhengeren din får det enda bedre.


Bildet viser cm karmer og utstyrskasse montert.

Det tilkommer frakt på leveranser til Nordlan Troms og Finnmark. Praktisk utstyrskasse for montering under tilhenger. Ideell for oppbevaring av blant annet jekkestropper.


En tilhenger skal du ikke kjøpe hos hvem som helst. Norges eldste tilhenger produsent utvikler tilhengere for norske forhold og har sin spesielle løsning med fjæringer og. Utstyrskasse, plast - deler til tilhenger.


Indespension (20og 27kg totalvekt). Standardutstyr: Tilleggsutstyr: Nesehjul.

Du er her: Hjem; Tilhengere; Bestillingsvarer; TP365-DRB. Bunnplate, laminert vanntett kryssfiner; Utstyrskasse; Stöttehjul. Romslig verktøy-/utstyrskasse i solid grå plast m/lokk; TIR gummistropper for fast . Problemet er at enkelte tilhengere er feilkonstruert slik at en bil med litt lengde.


Kampanjetilbud på Tredal tilhenger for hobbyproffen T-80-BR. Kampanjetilbud tilhenger T-80-BR Pris: Kr 16. Kilde: OFV - tilhenger av norsk kvalitet PRISLISTE 20Gjeldende fra. Proff: 92- Fritid: 57- Utstyrskasse Oppbevaring av stropper 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg