mandag 21. desember 2015

Vognkortholder tilhenger

Varenr: 10168 Alt varenr: 912 Produkt navn: Vognkortholder for tilhenger, Produkt beskrivelse: Festes på rammen, Produkt info: Vognkortholder for . For utvendig montering på tilhenger og traktor. Du er her: Hjem › Produkter › Tilbehør › Tilhenger og campingvogn › Tilbehør › Vognkortholder.

Praktisk der det er flere brukere av hengeren, eller for de som aldri finner igjen vognkortet når det trengs. For tilhengere med hjullager som har SKF-nummer. Rull sammen ditt vognkort i denne vognkortholderen.


Da har du alltid vognkortet med deg i tilfelle du blir kontrollert. Tilgjengelighet: Kun tilgjengelig i lokale butikker. Denne varen er kun tilgjengelig for kjøp i våre lokale butikker.


Hjem ; Tilhenger utstyr ; Vognkortholder. Plastrør som kan monteres på tilhenger for oppbevaring av vognkort på tilhenger. Passer å montere i utstyrskasse (5000152). Tørr oppbevaring av vognkortet, festes hvor som helst på hengeren så.


Dette gjør rygging lettere og mer retningsstabil, og reduserer risiko for skade på bil. Det blir lettere å få riktig tyngdepunkt ved lang last. Både sidekarmer og endekarmer har en dyp profil på 5cm for å gi størst . Vi tilbyr en vantett holder for vognkort på tilhenger. Denne kan naturligvis også benyttes til oppbevaring avandre formål; eksempelvis andre verdifulle . To see more from Bildeler og Rekvisita AS on Facebook, or create an account. Norges eldste tilhenger produsent utvikler tilhengere for norske forhold og har.


Relaterte deler og tilleggsutstyr til tilhenger. Ved all lasting av tilhenger må det tas hensyn til totalvekt, lastevekt, kuletrykk - samt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg