tirsdag 1. desember 2015

Bilderamme clas ohlson

Produsert i resirkulerte materialer.

For nøyaktig gjæring av panelbor lister, bilderammer etc.

Mer informasjon; Detaljer; Garanti; Frakt og retur; Vurderinger og anmeldelser; Eksperten svarer. Trendig ramme kobberfarget plast med glass. Trenger ikke være glass/ramme, tar gjerne imot andre tips til. Jeg har brukt en del rammer i størrelse 30x40cm fra Clas Ohlson.


Noen som vet om Nille har Abilderammer i standardsortimentet? Evt om du har europris eller clas ohlson i nærheten da? Det tok ikke lang tid å gjøre maskinen om til en digital bilderamme. Bilderammen vår kostet under hundrelappen på Clas Ohlson, og er faktisk .

Er det noen som har en slik bilderamme til fotomål 30x40cm? Den ble kjøpt på clas ohlson men det er utgått nå. Vi skrev om digitale bilderammer som julegavetips en uke før jul.


Men øyekroken eller wiren på bilderammen er ofte montert slik at. IKEA, Europris, Skeidar, Bohus, Nille, Clas Ohlson og fotobutikker har et godt utvalg i rammer. Skulle gjerne hatt et par kvadratiske bilderammer str ca 25-cm. Jeg har bare funnet 20x(Obs) og 40x(Clas Ohlson) hittil, men det er jo . Endelig har det kommet opp på veggen - mitt andre fine bilde!


Måtte dra rett på clas ohlson etter jobb for å kjøpe ramme, kun for å komme hjem . MOSSEBO ramme, hvit Bilde uten passepartout, bredde: cm Bilde uten passepartout,. Er det nokon som veit om norske aktørar som selg billige bilderammer(tenker da i plakatstørrelser). Jeg har hittil sjekket på IKEA og Clas Ohlson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg