mandag 21. desember 2015

Ventilator rør diameter

Jeg ønsker å slippe å bokse inn røret fra ventilatoren, da jeg syns det er lite. Hva er minste anbefalte innvendig diameter på rør fra ventilator? Jeg er forvirra da noen deler har 150mm diameter, andre har 1og bend.

Situasjonen er følgende: Jeg skal ha frittehengende ventilator fra . Vi skal koble opp ny kjøkkenventilator som skal kobles med nye rør i ny. Pga tykkelsen i plastgodset, er nok innvendig diameter tilnærmet det . Under matlaging bør ventilatoren bør kunne skifte ut luften i kjøkkenet ganger pr.

Ved å benytte slange med diameter på (tommer) =1mm, vil du få . En ventilator fra Siemens er så mye mer enn et tomt skall – det er en garanti for at du kan. Vil du gjerne kunne føre en vanlig samtale på kjøkkenet, selv om ventilatoren går? Derfor skal du velge et rør med en stor diameter. IKEA - NYTTIG TUB 12 Fleksibelt rør til ventilator 120mm. Røret blir redusert til 90mm og går til ventilator over komfyr.


Det er ikke vifte i ventilatoren, men en . Punkt 1: Hvor på kjøkkenet kan eller vil du plassere ventilatoren? Kontroller hvilken anbefalt utløpsdiameter (Ø) som er spesifisert på ventilasjonsrøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg