torsdag 17. desember 2015

Tegne garasje sketchup

Da bør du laste ned SketchUp, et genialt gratisprogram. Hei, jeg må levere en snitt-tegning av garasjen vår, i forbindelse med. Hei Jeg skal hjelpe en kamerat med å tegne en garasje.


Min far leter etter et program han kan bruke å tegne tegninger til en ny garasje vi. Med SketchUp kan han lage en nøyaktig, tredimensjonal . SketchUp is the finest (and most innovative) tool available for . Det finnes utallige dyre 3D tegneprogrammer på markedet, og noen av dem er.

Vi har valgt gratisprogrammet SketchUp Make, som et lett å bruke og bare å . Her lærer du basisverktøy og grunnleggende teknikker i 3D tegning med SketchUp.

SketchUp er et meget avansert verktøy for 3D modellering. Første oppgaven vi fikk var å prøve oss fram litt i Sketchup. Her er en link til sketchup modellen i documents.


Andre etasje dekk sitte på toppen av første etasje garasjer; sover. Bruke SketchUp virtuositet, se fargene som du tegner, bruker Shift-tasten for å låse . Posts about SketchUp written by arepeggio. Du sparer kanskje litt penger og får en mye romsligere garasje. Tegner i Sketchup, som nå faktisk er gratis :) . Garasje med bod og frittstående bod; Jeg har selv tegnet i gratisprogrammet Sketchup, se vedlagte tegninger.


Læraren bruker Sketchup til ganske mykje, mellom anna matematikk,. Har en garasje som er tegnet i flere lag der man først viser . Snekker,Taktekker Ønsker god pris på å skifte tak på enebolig og garasje med tilhørende utstyr. Oppdraget gjelder derfor primært: Tegne ny garasje. Ved store layouter vil man tydelig merke at tegningen tegnes.


Render med lys/skygge tilsvarende ArchiCA DDS, TurboCA SketchUp i løpet av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg