fredag 25. desember 2015

Nille garn

BufretLignendeHardere bomulls garn på nille, har tenkt å strikke kluter. Ei jeg kjenner mener det finnes hos Nille og at denne strikket i Østlands garn for noen år siden. Garn er populært, det ser vi i våre butikker.

Mange setter seg godt under teppet på kveldene og kaster . Jeg bruker garn fra Sandnesgarn, Dalegarn, Drops og Du store alpakka. Ellers har jeg ikke så mye til overs for billiggarn, sånn fra Nille, . Butikkkjeden Nille selger garn, og har derfor lagt ut endel strikkeoppskrifter i sin blogg.

Har du lyst på et enkelt strikkeprosjekt? Strikkede, lange cardigans er supertrendy denne sommeren. Nille har allt du behöver til vardag och fest. Var på Nille her forleden og kjente på dette garnet.


Og så hadde de litt morsomme farger, blant annet hvit/rosa mix. Mørket kommer tidligere og tidligere for hver dag som går, og i mørketiden er det viktig å bli sett. Garn med refleks hjelper deg synes i mørket. Nille har stort utvalg i garn – nå i flotte vår-farger!


Mange spennende nyheter for den strikkeglade finnes nå i våre butikker.

Bytt farge og tilbehør så går den fra å være søt-jente til tøff gutt! Her er fridadrakten sammen med stjerneshortsen som . Jeg begynner med garnet Ulrikka fra Gjestal, kjøpt på -Nille. Veldig godt garn å strikke me og plaggene ble myke og gode. Informasjon, kontakter, rabattkuponger: alt du ønsker å vite om Nille i Farmandstredet.


Alpacagarn er deilig ull som ikke klør, og som . Noen som vet hva ett nøste babygarn koster på Nille? Anbefaler dere å strikke med garn i 1 ull eller syntetisk? Anbefaler ikke garn fra nille eller rema. Images and videos in instagram about nillegarn. At Nille har garn er ikke nytt for meg, men at de også har blogg med strikkeoppskrifter har gått meg hus forbi.


Explore nille's board Garn - ideer DIY on Pinterest, the world's catalog of ideas. Flere typer julestjerner finner du i våre butikk Velkommen til Nille!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg