torsdag 17. desember 2015

Nordisk interiør blogg

Ja, så har vi sittet på facebook igjen da. Solveig: Er det innafor å legge ut om eget arbeid på NIB egentlig? BufretLignendeFor en liten stund siden var jeg invitert på til en hyggelig førjulslunsj hos Woods Agentur i deres nydelige showroom rett bak slottet.

Kine - blogger gründer av interiørbutikken Nordiskehjem. Nordiske Hjem hadde ett mål om å øke i år. Interiør nettbutikk som selger design til små og store! Muuto, Menu, Ferm Living, Design Letters m.

Bak bloggen Pureinterior finner vi år gamle Elisabeth Halbjørhus fra Skien. Hovedfokus på bloggen er interiør, men Elisabeth er hakket . Ifølge stylist og blogger, Per Olav Sølvberg, må du forberede deg på at ting ikke. Jeg tror på et mer personlig og spennende interiør i 2016.


I anledning Nordisk Rom sin årsdag var det på tide med litt. Da er 20her, tenkte i grunn jeg skulle begynne å bli litt flinkere å blogge igjen, men tiden går så fort og det er hektiske dager da man har ei . Gjennomført nordisk og moderne stil hos interiørblogger Sne. Blogg-nettverket Norske interiørblogger (Nib) har vært på besøk hos .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg