torsdag 24. desember 2015

Romdeler ikea

Du kan bruke et produkt fra KALLAX-serien eller kombinere flere for å få en større løsning som passer alle dine oppbevaringsbehov. Besøk IKEA på nettet for å finne et hyllesystem som passer perfekt til å oppbevare og vise frem bøker og andre ting! IKEA - KALLAX, Hylle, hvit, , Velg om du vil plassere den loddrett eller vannrett og bruke den som hylle eller skjenk.

Ikeas Expedit-hylle er mye brukt som romdeler, noe Ikea også oppfordrer til på nettsidene. Her med en skuffe- og skapkombinasjon som lukker . Avskjeder og gjensyn med fokus på de viktige tingene. Hvorfor kaste bort tiden på å lete etter nøklene?

Tenker litt på romdelere/hyller ala IKEA/expedit, men vil helst at romdelerene er takhøye og nærmest ligner en lettvegg, noe disse ikke vil gjøre. Besøk oss for å oppleve vakre stuemøbler til lave priser. Vi har alt fra sofaer og lenestoler til salongbord og TV-møbler i en mengde ulike stiler. Svart og hvit skillevegg/romdeler fra Ikea.


BESTÅ oppbevaringssystem er en nett og stilig måte å organisere tingene i stua på. Velg fra et bredt sortiment av foreslåtte kombinasjoner, eller bruk den enkle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg