onsdag 9. desember 2015

Hunton asfalt vindtett

Asfalt Vindtett-platene skal lagres tørt og være tørre ved montering. Som ekstra sikring i skjøter mellom platene kan man benytte Hunton Tape og primer eller . Hunton Vindtett brukes som utvendig vindsperre og sikrer boligen mot fuktighet, trekk og kulde.

Hunton Vindtett sikrer boligen mot fuktighet,trekk og kulde. Hunton Vindtett er vindavstivende,tilleggsisolerende,diffusjonsåpen. Hunton Asfalt Vindtett er mm tykke asfaltimpregnerte porøse trefiberplater beregnet til bruk som vindsperre. Platene har et asfaltimpregnert belegg på den .

Hunton asfalt stubbeloft N/F 12x1200x27mm benyttes som vindsperre i både tak og vegg. Vindtett er vindavstivende, tillegsisolerende, diffusjonsåpen. Hadde egentlig tenkttil å bruke asfalt-vindtettplster fra Hunton, men etter at jeg så på de ble jeg litt usikker. Hunton Asfaltplater 12x1200x2740mm til vindtetting og vindavstiving av bygg. Asfalt Vindtett er en markedsledende vindsperre, som . En plate impregnert med asfalt, noe som gjør den vannavvisende og vindbeskyttende.


Asfaltplater brukes vanligvis som utvendig vindbeskyttelse i yttervegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg