mandag 28. desember 2015

Kloppen dør

Oladøra er en populær dør som sammen med den velkjente og særegne Harmonidøra vil gjøre det mulig for de fleste å finne en dør som passer det øvrige . Velkommen til Kloppen Trevare og våre kvalitetsdører! Kontakt: Kloppen Trevare - 28Lena - Tlf.

BufretLignendeVisjon er en stilren dør med enkle profiler. Det er standard med hvitmalt karm på hvit dør,. Kloppen komfortpakke består av dempelister i. Etter alle disse årene har vi fortsatt kompetansen i bedriften.

Som en av få dørprodusenter i Norge benytter vi gammeldagse løftehengsler på alle våre dører. Dørvrideren er en viktig detalj som er med å setter særpreg på døra. Vi lagerfører enkelte kvalitetsvridere – du finner dem i galleriet over.


Vi er en av få dørprodusenter som fremdeles bruker gammeldagse løftehengsler på våre dører. En massiv fyllingsdør blir tung, og må derfor ha solide . Med det mener jeg når midtstykket i en dør med vertikaldelt speil ikke er gjerdet, men bare har fått frest . Glassdører som setter særpreg på ditt interiør. I våre dører kan du velge mellom mange forskjellige typer glass. Vi i Kloppen ønsker alle våre venner og bekjente ei riktig god jul.


Nyt fridagene sammen med familie og venner. Vi ser frem til et nytt år der nye dører og . Kloppen Trevare AS er norsk produsent av innvendige dører av høy kvalitet. Vi har produsert innvendige dører i år og leverer til norske byggevareforretninger . Bestselger på innerdører er formpresset 3-speils dør, hvit, får vi vite fra byggvarehuset Montér. Norsk Dør og Kloppen trevare er blant disse.


Bildekarusellen over viser noen eksempler på dører fra Kloppen Trevare. Vi vet at detaljene er det som utgjør helheten. Derfor er Kloppens dører utført med håndverksmessig fokus på detaljer. Solveig Kloppen forsøker å sjekke opp mann med tunga: – Jeg tror jeg dør!


Hvordan bruker man tunga for å sjekke opp menn på en café? En tidløs og vakker dør med en eller to fyllinger. En vel gjennomtenkt og utprøvd konstruksjon. Alle ferdig behandlede dører fra Kloppen blir overflatebehandlet i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg