torsdag 10. desember 2015

Jotun sopp og algedreper

Jotun Sopp- og Algedreper benyttes til desinfeksjon av overflater. Brukes på ubehandlede, beisede og malte flater og skal ikke skylles av. JOTUN Sopp- og algedreper dreper overflatesopp.

Kan også benyttes til desinfeksjon av overflater. Produktet fjerner grønske (grønnalger) og svertesopp. Jotun Sopp- og Algedreper fjerner grønske (grønnalger) og svertesopp.


Midlet kan også benyttes til desinfeksjon av overflater.

Desinfiserende middel som hindrer sopp- og algevekst på maling, beis og dekkbeis. Jotun Sopp- og Algedreper fjerner grønske og svertesopp. Ved å påføre middelet skaper du bedre feste for . Sopp- og algedreper brukes til desinfisering for flater som skal males.


Forebygger og fjerner sopp- og algevekst. Brukes etter vasking og skal ikke skylles av. Og et par ting til: Kan sopp og algedreper fra jotun sprayes på veggen rett etter at den er vasket?


Svertesopp er primært et estetisk problem som gjør at huset ditt ser skittent. Jotun anbefaler å vaske og tilføre sopp- og algedrepende midler .

Når veggen er tørr og ren, påfør Jotun sopp- og algedreper. SLIK VIRKER JOTUN KRAFTVASK Jotun Kraftvask er et kraftig vaskemiddel som . Svertesopp og alger har blitt et økende problem de siste ti årene, mye på. Jotun Sopp– og Algedreper: Desinfiserer sopp og grønnalger. En undersøkelse som Jotun fikk utført i fjor, avslørte at hver fjerde. Så tynner du sopp- og algedreper i vann, sprøyt så på ønsket område.


Disse kjemiske stoffene gir glimrende vekstbetingelser for sopp og alger. Hos landets største malingsprodusent Jotun i Sandefjord er det stor aktivitet hele året, men. Varenummer: CE750EAN: 70293509003Enhet: FL Lager: . Belegg: Jotun Sopp- og Algedreper fjerner grønske (grønnalger) og svertesopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg