torsdag 3. desember 2015

Levegg pil

Skjermer mot innsyn men brukes også som solskjerming på tak. Lengde er meter og høyde er m, m eller 2 . Pil er en koselig levegg som er laget av ettårige flettede pilegreiner.

Den beskytter effektivt mot vind og innsyn, samtidig som den øker trivselsfaktoren. Levegg Pil er laget av ettårige flettede pilegreiner som er dyppet i treolje. Beskytter effektivt mot vind og innsyn, samtidig som den øker trivselsfaktoren.


Levegg i pil på meter lengde og m høyde. Beskytter efektivt mot vind og innsyn, og et element som skaper en god trivsel i hagen. Denne koselige leveggen er laget av ettårige flettede pilegreiner. Produsent:Nordgarden Item nr:4001Pr stk kr 50- Ny pris kr 70- Utsolgt hos produsent.


KLASSISK LEVEGG: Den klassiske leveggen er i tre, og finnes i. ANNERLEDES: En levegg av pil gir et mer organisk og naturlig inntrykk. Produktnavn: Levegg i pil x 5m; Varenummer: 400125; NOBB-nummer: 45106634; EAN-kode: 7090005548549 . Produktnavn: Levegg i pil x 1m; Varenummer: 400120; NOBB-nummer: 45106626; EAN-kode: 7090005548532 . Ta bort torven der du ønsker å lage et gjerde/levegg, mål opp med snor og sett to bambus stokker ned i jorden, en i hver ende.

Det er skapt en slags kult rundt pil: Stiklinger selges bare i en. VIDEO: Har du et bed i hagen din som du gjerne vil ha innrammet på en pen og enkel måte, er et gjerde av flettet pil en fornuftig løsning. Vi får fatt i levegg på rull, dette er rett og slett tynne grener av pil som er vevet sammen med metalltråder. Du kan selvsagt bygge din egen levegg, men det er også mye fint å få kjøpt av ferdige levegger. Jeg var på IKEA Slependen på onsdag (jeg bor i Trondheim) Der så jeg tilfeldigvis noe som lignet på pil eller bambus til bruk som levegg.


HVOR FÅR MAN KJØPT LEVEGGER AV AV PIL, NATURMATERIAL OL. NSKER IKKE EN TRADISJONELL LEVEGG AV TRE PLANKER . Kan noe av dere der ute gi meg ett tips om hvor jeg får fatt i lange pil kvister? Har lest at pil er fin til levegg,og absolutt svært dekorativt :D.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg